Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μας, το www.iridaspa.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα OnLine μέσα από την σελίδα μας, με μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

  • Πληρωμή Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:
ALPHA BANK:[ _______________] και IBAN: GR [__________________]
[_______] ΤΡΑΠΕΖΑ: [__________] και ΙΒΑΝ: GR [__________________]

Παρακαλούμε, στην αιτιολογία της κατάθεσης, να αναφέρετε είτε τον αριθμό παραγγελίας είτε το ονοματεπώνυμο σας, ώστε να γίνει ταυτοποίηση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζομένων του Irida Spa, απαιτείται διάστημα 2-3 ημερών (ανάλογα τον Τραπεζικό οργανισμό) μέχρι να εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης.

  • Αντικαταβολή

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στη τοποθεσία που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το αντίτιμο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής.

Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα € _____,00 .

Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως και € 499,00, ενώ βάσει του Ν. 3842/2010, από 23.12.2016 από € 500,00 και πάνω θα πρέπει οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων (για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών) να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.