Νέα

blue-cells-bg
Βλαστοκύτταρα Και Δέρμα

Η διατήρηση ενός λαμπερού δέρματος βασίζεται στη μοναδική ικανότητα του δέρματος να αντικαθιστά τα νεκρά κύτταρα. Η ζωτικής σημασίας διαδικασία της συνεχούς ανανέωσης εξαρτάται από τη δραστηριότητα των βλαστοκυττάρων.

10-kakes-sunithies
10 Κακές Συνήθειες Για Το Δέρμα Σας

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι πρέπει να ξεπλένουν μόνο το σαπούνι. Όμως, και το γαλάκτωμα καθαρισμού περιέχει, όπως και το σαπούνι, απορρυπαντικούς παράγοντες (π.χ. ελαϊκό οξύ και τριαιθανολαμίνη) και μαλακτικές ουσίες.

krebs
Ο Κύκλος Του Krebs

Ο κύκλος του Κρέμπς είναι ένα αποτελεσματικό και απαραίτητο σύστημα σχεδιασμένο να παράγει μεγάλες ποσότητες ενέργειας οι οποίες είναι απαραίτητες για τη ζωή.

Μεσοθεραπεία Προσώπου 10 χρόνια Νεότερη
Dermapen, Καινοτομία Στη Μεσοθεραπεία!

Δυστυχώς το δέρμα μας έχει «άριστη μνήμη» και η ζωντανή απόδειξη βρίσκεται στο πρόσωπό σας. Οι ουλές απο ακμή, οι πανάδες, οι έντονες φακίδες και οι ρυτίδες σας κάνουν να δείχνετε ταλαιπωρημένες, κουρασμένες και μεγαλύτερες σε ηλικία.

Θεραπευτικό Μανικιούρ, Πεντικιούρ| Iridaspa
Ποιό Μανικιούρ Ταιριάζει Στα Χέρια Μου?

Έχεις χέρι παχουλό με τετράγωνα νύχια ή χέρι μικρό με μικρά και στρογγυλά νύχια; δεν ταιριάζει το ίδιο μανικιούρ και στους δύο τύπους χεριών. Άλλο στυλ μανικιούρ θα κάνεις στο ένα χέρι, άλλο στο άλλο.

taseis-sto-manicure-2017
Τάσεις Στο Manicure 2017

Πριν αναφέρουμε τις τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016, καλό θα είναι να δούμε ποια είναι τα επικρατέστερα σχήματα νυχιών που είδαμε να κυκλοφορούν στις πασαρέλες.